Μεταφορική εταιρεία για την μετακόμιση μας – πως θα επιλέξουμε;

Μεταφορική εταιρεία.  Για την μετακόμιση σας θα πρέπει να εμπιστευθείτε μία καλή μεταφορική εταιρεία. Πως θα επιλέξετε; Ρωτήστε φίλους και γνωστούς που έχουν μετακομίσει και μάθετε εάν έμειναν ευχαριστημένοι ή όχι από την μεταφορική τους  εταιρεία, τι παροχές είχαν και ό,τι σας απασχολεί. Θα σας φανεί πολύ χρήσιμο και το πιθανότερο να βρείτε με αυτό τον τρόπο την μεταφορική που θα αναλάβει την μετακόμιση σας.  Επιπλέον, σερφάρετε στο internet σε ιστοσελίδες μεταφορικών εταιρειών που ασχολούνται με μετακομίσεις. Επικοινωνήστε, μάθετε  παροχές και κλείστε ραντεβού για επίσκεψη.

Η επικοινωνία λοιπόν αυτή, θα μας βοηθήσει να αξιολογήσουμε την μεταφορική εταιρεία ως προς την ανταπόκριση της, την προθυμία, την ευγένεια, τις γνώσεις που επιδεικνύει, τις παροχές της και τον επαγγελματισμό που την διακρίνει.

Υπάρχουν μερικές μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν εκτός της κύριας διαδικασίας της μετακόμισης, την αποσύνδεση και επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών και των φωτιστικών.  Έτσι δεν θα χρειασθεί να ψάχνετε εσείς ηλεκτρολόγο, πράγμα που θα σας κοστίσει και πιο ακριβά, θα ταλαιπωρηθείτε και το οπωσδήποτε οι εργασίες δεν θα μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα με την μετακόμιση, οπότε πριν δεν θα έχετε το σπίτι σας σε λειτουργία.

Ένα δείγμα καλού επαγγελματία είναι να προτείνει να έλθει στο σπίτι σας και να δει τα πράγματα σας επιτόπου. Έτσι, θα δείτε κι εσείς προσωπικά με ποιόν έχετε να κάνετε, εάν σας εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Θα εκτιμήσει τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και θα σας συμβουλεύσει, θα συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες σας, τυχόν ιδιαιτερότητες και θα σας δώσει λύσεις.

Είναι σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι δεν θα έχετε ζημιές και σπασίματα κατά την μετακόμιση. Ένας καλός επαγγελματίας ξέρει πως θα αποσυναρμολογηθεί και πως θα αμπαλαριστεί κάθε έπιπλο, κάθε αντικείμενο του σπιτιού σας. Διαθέτει κατάλληλα εργαλεία, υλικά και προσωπικό εκπαιδευμένο. Όσον αφορά τα ρούχα σας, υπάρχουν ειδικές ντουλάπες όπου τοποθετούνται με τις κρεμάστρες τους, και μένουν ατσαλάκωτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βάλετε στις καινούριες σας ντουλάπες.

Να θυμάστε ότι οι τιμές από το τηλέφωνο είναι δείγμα ερασιτεχνισμού, και οι διαφημίσεις που αφορούν σε πολύ φθηνές τιμές συνήθως είναι επικίνδυνη παγίδα. Άλλα περιμένουμε και άλλα γίνονται με οδυνηρά αποτελέσματα, με συνέπεια να μας στοιχίσει πολύ ακριβά η μετακόμιση.

Η επιλογή λοιπόν μιας καλής μεταφορικής εταιρείας είναι το πιο σημαντικό. Θα σηκώσει στην κυριολεξία όλο το βάρος της μετακόμισης από πάνω σας, θα σας απαλλάξει από κόπο, ταλαιπωρία, φθορές, χάσιμο χρόνου και περιττό άγχος και έξοδα.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΤΟΡΝΑΡΗΣ,  η κορυφαία επιλογή σας!

 

 

Comments for this post are closed.