Να μετακομίσω εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού;

Σίγουρα αυτή η απόφαση δεν έχει να κάνει με το νόμο. Μια μετακόμιση εν μέσω της υγειονομικής κρίσεως που ζούμε, έχει κυρίως να κάνει με την ορθή μας κρίση. Ενδεχομένως, οι μεγάλες αλλαγές να μην ενδείκνυνται, όμως μια μετακόμιση είναι τις περισσότερες φορές μία κίνηση ανάγκης.

Άλλοτε για οικονομικούς λόγους ή λόγους υγείας και άλλοτε για οικογενειακούς, κοινωνικούς, εκπαιδευτικούς ή και επαγγελματικούς, συχνά πρέπει να μετακομίσουμε άμεσα. Τι πρέπει όμως να ελέγξουμε και να σκεφτούμε πριν προγραμματίσουμε τη μετακόμισή μας;

  1. Υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή ή την πόλη του προορισμού σας;
  2. Υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή που τώρα διαμένετε;
  3. Εσείς ή κάποιο άλλο μέλος της οικογενείας σας, μήπως ανήκετε σε ομάδα υψηλού κινδύνου; (Ηλικιωμένοι και χρόνια πάσχοντες από υποκείμενα νοσήματα)
  4. Έχετε λάβει υπ’ όψιν σας, ότι ίσως χρειαστεί εσείς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας σας να αυτοπεριοριστείτε, αυτοβούλως ή κατόπιν κρατικής οδηγίας, στο νέο σας χώρο;
  5. Ποια είναι η κατάσταση του χώρου μετεγκατάστασής σας; Έχει απολυμανθεί;
  6. Η εταιρεία που θα αναλάβει τη μετακόμισή σας λαμβάνει μέτρα προφύλαξης των αγαθών σας από την έκθεση στον ιό;

Με βάση τα ανωτέρω, θα πρέπει οπωσδήποτε μέσα στον προγραμματισμό σας να επιλέξετε μία αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων, όπως η δική μας, καθώς και μία πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων που θα απολυμάνει εκ νέου την οικοσκευή σας μετά την μετεγκατάστασή της στο νέο σας χώρο.

Write a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *