Πώς να βελτιώσετε την υγιεινή των χεριών σας στο γραφείο

Το πλύσιμο των χεριών είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποφύγει κανείς την εξάπλωση ασθενιών στο γραφείο και εν γένει στο χώρο εργασίας σας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επισημαίνει ότι η πιο σημαντική μας ενέργεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 είναι να πλένουμε τα χέρια μας «τακτικά και σχολαστικά» για να απομακρύνουμε τους ιούς που πιθανώς βρίσκονται πάνω τους.

Το GREEKPRO.EU έχει δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό υλικό για επιχειρήσεις, ώστε αυτές να μπορέσουν εύκολα να καθοδηγήσουν το προσωπικό τους ως προς την υγιεινή.

Η διατήρηση καλής προσωπικής υγιεινής είναι το κλειδί της ελαχιστοποίησης του κινδύνου να προσβληθεί κανείς από τον COVID-19 και της προστασίας της υγείας των συναδέλφων του. Παρακάτω τα βήματα για μια καλή υγιεινή χεριών, που έχει αποδειχθεί αποτελεσματική κατά της εξάπλωσης ιών και μικροβίων. Ακολουθήστε λοιπόν τα βήματα αυτά:

Υπάρχουν πολλές ενέργειες που θα μπορούσαν να διασφαλίσουν το εργασιακό περιβάλλον στον μετα-κορωνοϊού κόσμο. Οι εργοδότες πρέπει να προλαμβάνουν τις μολύνσεις και να είναι σε θέσει να εγγυηθούν στο προσωπικό και τους πελάτες τους την ασφάλειά τους. Αυτές περιλαμβάνουν φυσικές εφαρμογές κοινωνικών αποστάσεων, καλύτερα καθεστώτα καθαριότητος, διαθεσιμότητα των απαραίτητων υλικών υγιεινής χεριών και επιφανειών και παροχή εκπαιδευτικού υλικού για το προσωπικό.

Write a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *