Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να μετακομίσω;

Εάν έχετε παιδιά το ιδανικό θα είναι να μετακομίσετε στην διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών ούτως ώστε να μην αλλάξουν νηπιαγωγείο ή σχολείο στην διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Μπορείτε να προγραμματίσετε την μετακόμιση λίγο μετά το κλείσιμο των σχολείων.

Είναι πιο ευχάριστο, πιο άνετο και ασφαλέστερο να μετακομίζει κανείς με καλό καιρό και θα μπορείτε να αφήσετε το σπίτι σας να αερισθεί ειδικά αν είναι φρεσκοβαμμένο, χωρίς να ξεπαγιάσετε. Ίσως χάσετε μέρος των διακοπών σας, από την άλλη πλευρά όμως θα τελειώσετε με την ησυχία σας τις δουλειές σας και θα είσαστε πανέτοιμοι για τον ερχομό του φθινόπωρου και του χειμώνα!

Αν δεν έχετε παιδιά μπορείτε να επιλέξετε τον χρόνο της μετακόμισης ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της εργασίας σας, και οπωσδήποτε με μεγαλύτερη ευκολία.
Πολύ συχνά δεν υπάρχει άνεση στην επιλογή του χρόνου της μετακόμισης αλλά αντιθέτως ο χρόνος πιέζει για διαφόρους λόγους (ο ιδιοκτήτης θέλει το σπίτι για ιδιοκατοίκηση, βρήκαμε πιο άνετο σπίτι ή πιο φθηνό ενοίκιο, παίρνουμε μετάθεση κ.α.). Σε αυτήν την περίπτωση για να μην γίνουν τα νεύρα σας κρόσσια χρειάζεται οπωσδήποτε να αναθέσετε το σύνολο της μετακόμισης σε έναν καλό επαγγελματία.

 

Comments for this post are closed.