Είμαστε περήφανοι που θεωρούμαστε ως μία από τις πιο αξιόπιστες και συνάμα οικονομικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών μεταφοράς και αποθήκευσης της χώρας. Διαθέτοντας μία εμπειρία δεκαετιών σε υπηρεσίες, όπως η μετακομίσεις, οι αποθηκεύσεις και οι μεταφορές, όπου και όποτε αυτό είναι απαραίτητο, στοχεύουμε πάντοτε στην ικανοποίηση της πελατείας μας και στη διατήρηση της αξιοπιστίας μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η ομάδα μας αποτελείται από ικανούς επαγγελματίες και έμπειρους ειδικούς, οι οποίοι συνθέτουν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά μας. Αυτό μας βοηθά επίσης, στο να περιορίζουμε στο ελάχιστο τον χρόνο ανταπόκρισής μας και να παρέχουμε με συνέπεια τις υπηρεσίες που θα μας ζητηθούν, όποιες και αν είναι αυτές. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε να κάνετε εσείς τη διαφορά μέσω των δικών μας υπηρεσιών, κτίζοντας μαζί σας μία σχέση μακροπρόθεσμης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Η αφοσίωσή μας στους πελάτες μας μπορεί να επιβεβαιωθεί και από την έμφαση που δίνουμε στην ομαδική εργασία, στην υποστήριξη των πελατών μας και στις τεχνολογικές αναβαθμίσεις μας τόσο στις διαδικασίες όσο και στον εξοπλισμό μας.

Η εμπειρία μας σε όλα τα παιδεία του αντικειμένου μας και η ευρύτητα των υπηρεσιών μας, μας καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους και πιο ολοκληρωμένους παρόχους υπηρεσιών μεταφοράς και αποθήκευσης στη χώρα. Και με τη βοήθεια της διαρκούς παροχής υποστήριξης και της εμπιστοσύνης που αντλούμε από τους πελάτες μας, επιδιώκουμε να παραμένουμε στην κορυφή. Τα σύγχρονα συστήματα και οι μέθοδοί μας εξασφαλίζουν ταχύτητα και οικονομία και κατά συνέπεια χαρούμενους πελάτες.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  • Μετακομίσεις σπιτιών, εταιρειών, γραφείων, καταστημάτων,
  • Αποθηκεύσεις οικοσκευών, αποθήκευση επίπλων, ενοικίαση αποθήκης για φύλαξη οικοσκευής, εντός Αττικής,
  • Μεταφορές & Μικρομεταφορές στην Αθήνα, 

(Μεταφορές ογκωδών αντικειμένων (πιάνο, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτια κα),

  • Διαθέτουμε βαν για μικρές μετακομίσεις και μικρές μεταφορές,
  • Ενοικίαση φορτηγού για μετακόμιση,
  • Συσκευασίες, πακετάρισμα, αποσυναρμολογήσεις, αποσυνδέσεις κλπ.,
  • Διανομές εμπορευμάτων εντός Αττικής,
  • Μετακομίσεις εξωτερικού στην Ευρώπη, Κύπρο, Αμερική (Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία κλπ),
  • Ανυψωτική μετακόμιση, με τα σύγχρονα και ευέλικτα ανυψωτικά μας μηχανήματα,
  • Όπου δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ανυψωτικό μηχάνημα, η μετακόμιση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο.

Οικονομική προσφορά: Προτιμούμε την προσφορά μας, να την δίνουμε, όταν είναι εφικτό, μετά από επίσκεψη στο χώρο της μετακόμισης, ώστε να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα, τυχόν ιδιαιτερότητες ή δυσκολίες και να οργανώσουμε σωστά την μετακόμιση σας. Οι τιμές μας σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι καλύτερες της αγοράς. Η επίσκεψη είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επίσκεψη, είναι δυνατή και η τηλεφωνική προσφορά.

Το έμπειρο, ευγενικό, εξειδικευμένο προσωπικό, ο υλικο-τεχνολογικός εξοπλισμός και τα άριστα υλικά που χρησιμοποιεί για να συσκευάζει την οικοσκευή σας, σας εξασφαλίζουν την τέλεια συσκευασία και μετακόμιση σας. Η πείρα, η συνέπεια, η αξιοπιστία μας, ο σεβασμός στον πελάτη μας και η ειδικότητα μας στο αντικείμενο, μας έχουν καθιερώσει στις μετακομισεις & μεταφορές,  η σχέση με τους πελάτες μας είναι μακροχρόνια & μας εμπιστεύονται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας και την φιλική εξυπηρέτηση μας.

Κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική, και είμαστε σε θέση να προσαρμοσθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, με τα πολλά πακέτα επιλογής, που προσφέρουμε.

Μετακομίσεις, αποθηκεύσεις οικοσκευών, μεταφορές, με την εγγύηση του γραφείου μεταφορών ΤΟΡΝΑΡΗΣ.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!

με σωστή δουλειά, ποιοτικές & υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές