Πρόκειται να μετακομίσετε στο εξωτερικό;

Η μεταφορική Τορνάρης αναλαμβάνει την μετακόμιση σας στο εξωτερικό από το Α έως το Ω.

Αναλαμβάνουμε μετακομισεις εξωτερικου, από την διαδικασία της συσκευασίας της οικοσκευής σας έως την άφιξη της στο νέο σας σπίτι στο εξωτερικό, με ασφάλεια απαλλάσσοντας σας από το άγχος και την αναστάτωση που προκαλεί μια τέτοιου είδους μετακόμιση.

Μετά την επίσκεψη μας  και την εκτίμηση του όγκου της οικοσκευής και των εργασιών που θα γίνουν, σας δίνουμε την οικονομική μας προσφορά.

Όλα τα έπιπλα αποσυναρμολογούνται όπου χρειάζεται, όλα τα αντικείμενα συσκευάζονται με ειδικά και ανθεκτικά υλικά,γίνεται παλετοποίηση, μεταφέρονται σε ειδικές αποθήκες και ταξιδεύουν με νταλίκες διεθνών μεταφορών παλετοποιημένα ή με container. Η όλη διαδικασία και μεταφορά γίνεται με πλήρη ασφάλεια και η οικοσκευή σας φθάνει άθικτη στο νέο σας σπίτι.

Αναχωρήσεις μία φορά την εβδομάδα.

Επιφορτιζόμασθε με όλες τις τελωνειακές διατυπώσεις, την έκδοση φορτωτικών που χρειάζονται κλπ., διαθέτουμε δε, ευρύ δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών. Η μετακόμιση στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερη και είναι απαραίτητος ο έγκαιρος προγραμματισμός διότι υπάρχει ορισμένο χρονοδιάγραμμα στις αναχωρήσεις και διαφορετικές διαδικασίες και διατυπώσεις ανάλογα με την χώρα προορισμού.

Στην περίπτωση που δεν πρόκειται για οικοσκευή, αλλά θέλετε να μεταφέρετε μόνο κάποια αντικείμενα ή να στείλετε διάφορα πράγματα σε κάποιο δικό σας πρόσωπο στο εξωτερικό, και αυτό επίσης είναι εφικτό.

Εάν μετακομίζετε σε άλλη χώρα &  θέλετε να αποθηκεύσετε την οικοσκευή σας ή αν δεν έχετε βρει σπίτι και χρειάζεσθε φύλαξη της οικοσκευής σας, αναλαμβάνουμε την αποθήκευση της, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πληροφορία:  Τηλ.  210 6990783, 6977 22 35 41

Μετακομισεις εξωτερικου: Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Δανία, Ολλανδία, Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Καναδάς, Η.Π.Α., Κύπρος

Μετακομίζετε στο εξωτερικό;

Χαλαρώστε κι αφήστε τα όλα σ’εμάς!