Μετακόμιση εν μέσω κορωνοϊού

Η αλήθεια είναι πως αυτή η εποχή δεν είναι και η πλέον φυσιολογική. Η ελευθερία στις μετακινήσεις μας εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, λίγη διαφορά έχει κάνει στην καθημερινοτητά μας.

Ο βασικός κανόνας παραμένει ο ίδιος, αφού δεν πρέπει να συνωστιζόμαστε, θα πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα, να πλένουμε τα χέρια μας πολύ σχολαστικά και όσο λιγότερο βρικόμαστε έξω τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Τι γίνεται όμως στο θέμα της μετακόμισης. Αυτή εμπεριέχει κινδύνους αφού θέλοντας και μη θα έρθουμε κοντά με τρίτα πρόσωπα, όπως φίλους που θα βοηθήσουν στην μεταφορά επίπλων – και όχι μόνο – ή επαγγελματίες μεταφορείς, μεσίτες, ιδιοκτήτες ακινήτων. Ας μην ξεχνάμε και την επαφή μας με επιφάνειες στους χώρους που θα επισκεφθούμε που μπορεί να είναι μολυσμένες.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μία μετακόμιση, βάζοντας στον εαυτό μας το δίλημμα: υγεία ή νέο σπίτι.

Να πως μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από τον COVID-19 αν πρόκειται να μετακομίσουμε.

Είναι ασφαλές να επισκεφθούμε ένα διαμέρισμα ή σπίτι
Ακόμα και αν υπάρχει η δυνατότητα να δούμε ένα χώρο μέσα από τον υπολογιστή μας, είτε με φωτογραφίες είτε virtual apartment tour, είναι βέβαιο πως πριν υπογράψουμε ή δούμε σοβαρά την πρόταση θα χρειαστεί να τον επισκεφθούμε.

Για να μειώσουμε όσο γίνεται περισσότερο τις πιθανότητες να κολλήσουμε τον ιό ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες.

– Αποφεύγουμε την προσέλευση μας στο ακίνητο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αν αυτό είναι δυνατόν.

– Δεν μπαίνουμε με άλλα πρόσωπα μέσα στο ασανσέρ. Αν είναι δυνατόν, επιλέγουμε να πάμε από τις σκάλες.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες μεταφορείς;
Όταν κάνουμε μια μετακόμιση, αυτό απαιτεί πολύ δουλειά και συνήθως δεν επιλέγουμε να την κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την βοήθεια τρίτων, αφού έχουμε να μεταφέρουμε κούτες, έπιπλα, ηλεκτρικά είδη. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο θα βρεθούμε σε κοντινή απόσταση με τουλάχιστο άλλο ένα άτομο, αλλά και το γεγονός πως θα στριμωχτούμε στις πόρτες και στους διαδρόμους.

Η όλη διαδικασία μετακόμισης μας θέτει σε κίνδυνο να εκτεθούμε στον COVID-19 και ίσως να θεωρήσουμε πως αν δεν συνεργαστούμε με μία μεταφορική εταιρεία, αυτό εξαλείφει ορισμένους από αυτούς τους κινδύνους. Όμως, οι συστάσεις που αφορούν το κομμάτι των αποστάσεων, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή φίλων και μελών της οικογένειας κατά την μετακόμιση.

Η πρόσληψη μιας μεταφορικής εταιρείας είναι η ασφαλής μέθοδος για μία μετακόμιση, καθώς θα εφαρμόσει όλα τα μέτρα υγιεινής που απαιτούνται, όπως ο καθαρισμός και απολύμανση του εξοπλισμού, η σωστή χρήση μάσκας αλλά και οι αποστάσεις που οφείλουμε να έχουμε μεταξύ μας. Άλλωστε οι μεταφορείς είναι πάντα πιο δημιουργικοί στο κομμάτι που λέγεται μετακόμιση, λόγω της εξοικείωσης τους με το χώρο σε καθημερινή βάση.

Οσο για μας, μπορούμε να επιβλέπουμε την όλη διαδικασία από ένα ασφαλές σημείο της επιλογής μας.

Σημεία κλειδιά για μία ασφαλή μετακόμιση

Χρήση μάσκας

Όλοι όσοι εμπλέκονται στην μετακόμιση θα πρέπει να φοράνε καθ′ όλη την διάρκεια μάσκα προσώπου. Είτε προσλάβουμε επαγγελματίες, είτε έχουμε βοήθεια από φίλους, όλοι απαραιτήτως φοράμε μάσκα. Μην ξεχνάμε πως τα χέρια μας είναι μονίμως απασχολημένα σε μία μετακόμιση, κάτι που σημαίνει πως η μάσκα σε περίπτωση βήχα ή φταρνίσματος θα μας προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό.

Χρησιμοποιούμε καινούργιες κούτες

Όπως γνωρίζουμε ο κορονοϊός ζει πάνω σε μία χάρτινη επιφάνεια για 24 ώρες. Αν λοιπόν στο παρελθόν, θα μαζεύαμε όποια παλιά – μεταχειρισμένη κούτα μας φαινόταν βολική και χρήσιμη, αυτή την φορά αξίζει να επενδύσουμε σε καινούργιες, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία την δικιά μας αλλά και των γύρω μας.

Συσκευάζουμε τα πάντα αεροστεγώς

Οχι μόνο συσκευάζουμε το κάθε αντικείμενο, αλλά μόλις τοποθετηθούν όλα όσα χρειαζόμαστε στην κούτα, τότε την κλείνουμε καλά με ταινία ασφαλείας, χωρίς να αφήσουμε κανένα απολύτως κενό, στην πάνω επιφάνεια.

Εννοείται πως δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, ούτε για τελευταία στιγμή. Καλό είναι όλες οι κούτες να έχουν κλείσει, 24 ώρες πριν. Όταν θα έρθουν οι μεταφορείς, φίλοι – συγγενείς – επαγγελματίες, θα πρέπει να βρουν μόνο κλειστές κούτες, έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, έτοιμα όλα για μετακόμιση. Εκτός ότι είναι στοιχειώδης ευγένεια, αυτή την φορά είναι επιτακτική ανάγκη.

Έγκαιρη και τακτική επικοινωνία

Εφόσον προχωρήσουμε στο πλάνο με τους επαγγελματίες μεταφορείς, η συνενόηση με την εταιρεία πρέπει όχι μόνο να γίνει εγκαίρως αλλά και με τις κατάλληλες συνθήκες. Με άλλα λόγια ρωτάμε τον υπεύθυνο, που θα αναλάβει την μετακόμιση μας, ποια μέτρα ακολουθεί η εταιρεία για την προστασία από την μετάδοση του COVID-19. Πρόκειται για βασική προϋπόθεση, καθώς είναι απαραίτητο να αισθανόμαστε άνετα και ασφαλείς για την συνεργασία μας.

Ξεπακετάρουμε με προσοχή

Οτι ακριβώς κάναμε όταν πακετάραμε τα πράγματα μας, ακριβώς το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, που θα αφαιρέσουμε το περιεχόμενο από τις κούτες μας.

Ετσι λοιπόν, αφήνουμε να περάσουν 24 ώρες, πριν ξεκινήσει ή όλη διαδικασία. Σιγουρευόμαστε δηλαδή, πως έχει πεθάνει ο ιός που πιθανόν να υπήρχε σε κάποια κούτα.

Αν θέλουμε μπορούμε να έχουμε μία κούτα με τα απολύτως απαραίτητα για την πρώτη μέρα, την οποία θα απολυμάνουμε μόλις αυτή μεταφερθεί στο νέο μας χώρο.

Καθαρίζουμε τα πάντα

Όσοι συμμετέχουν στην μετακόμιση οφείλουν να καθαρίζουν τις επιφάνειες σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αν νοικιάσουμε μέσο για την μετακόμιση, τότε καθαρίζουμε επιφάνειες που συνήθως αγγίζουμε όπως, λαβές πόρτας, ζώνες ασφαλείας και πόρπες, το τιμόνι, τα κλειδιά, το στερεοφωνικό τις θήκες στην καμπίνα των επιβατών, ακόμα και τους τεμπέληδες (μπράτσα ξεκούρασης).

Σε τελική ανάλυση, δεν γνωρίζουμε ποιος οδήγησε το συγκεκριμένο μέσο τελευταία φορά και αν ακολούθησαν τις ίδιες προφυλάξεις.

Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε όλες τις επιφάνειες στο νέο μας χώρο.

Η μετακόμιση είναι μία χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία. Δυστυχώς οι νέοι κανόνες υγιεινής, μπορεί να μας δίνουν την εντύπωση πως τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερος μπελάς.

Αν δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε μια μετακόμιση αυτή την στιγμή, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να περιμένουμε μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία. Η στάση μας προς το κοινό καλό είναι ότι εάν μπορείτε να αποφύγουμε μία μετακόμιση, τότε ας την αναβάλλουμε γι′ αργότερα.

Πρακτικές υγιεινής κατά τη μετακόμιση

Χιλιάδες Έλληνες μετακομίζουν κάθε χρόνο, βασιζόμενοι συχνά στους συγγενείς και τους φίλους τους για βοήθεια. Αν βρίσκεστε σε αυτή τη θέση φέτος, λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από τον κορονοϊό (COVID-19).

Προτού αποφασίσετε να μετακομίσετε, λάβετε υπόψη τις παρακάτω δοκιμασμένες πρακτικές για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού:

 1. Αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακομίσετε, θα ήταν καλύτερο να ανανεώσετε το τρέχον μισθωτήριό σας.
 2. Αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακομίσετε, φροντίστε να προσλάβετε μια αξιόπιστη εταιρεία μετακομίσεων, η οποία θα υιοθετήσει όλα τα μέτρα πρόληψης που έχει καθορίσει η κυβέρνηση ή που εσείς κρίνεται απαραίτητα για την υγεία σας.
 3. Αν πρέπει να κάνετε τη δουλειά μόνοι σας, ζητήστε όσο το δυνατόν λιγότερη βοήθεια από τους συγγενείς και τους φίλους σας, ή αποφύγετε τελείως να ζητήσετε βοήθεια.
 4. Και, το πιο σημαντικό, εφαρμόστε τις πρακτικές υγιεινής. Ειδικότερα:
  • Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας.
  • Πλένετε τα χέρια σας τακτικά για 20 τουλάχιστον δευτερόλεπτα.
  • Βήχετε ή φτερνίζεστε μέσα στον αγκώνα σας.
  • Διατηρείτε όσο μπορείτε απόσταση 2 μέτρων από τους άλλους.

Πριν από τη μετακόμιση

 1. Ρωτήστε το σπιτονοικοκύρη για την πρόσφατη κατάσταση της υγείας των προηγούμενων ενοίκων. Αν κάποιος που μένει ή έμενε στη μελλοντική σας κατοικία είχε συμπτώματα COVID-19, επικοινωνήστε με μία εταιρεία απολυμάνσεων για να συζητήσετε πιθανές λύσεις.
 2. Επικοινωνήστε με την εταιρεία ενοικίασης φορτηγών ή την εταιρεία μετακομίσεων για να ρωτήσετε αν το φορτηγό μετακομίσεων έχει απολυμανθεί με διάλυμα με βάση την αλκοόλη.
 3. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε επαρκείς προμήθειες σε καθαριστικά προϊόντα.
 4. Σχεδιάστε τις ενέργειές σας για να βεβαιωθείτε ότι τηρούνται οι «κοινωνικές αποστάσεις» καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακόμισής σας.
 5. Αφήστε μικρότερα αντικείμενα στην είσοδο, για να μειώσετε τις διαδρομές στα δωμάτια.
 6. Να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε συχνά τις επιφάνειες συχνής επαφής (π.χ. έπιπλα, συσκευές, πόμολα) με διάλυμα με βάση την αλκοόλη.
 7. Συσκευάστε όσο το δυνατόν περισσότερες κούτες πριν από τη μετακόμισή σας και φροντίστε να λαμβάνετε μέτρα προφύλαξης της υγείας σας όταν χειρίζεστε αντικείμενα.
 8. Συμφωνήστε με τον προηγούμενο ένοικο ή με το σπιτονοικοκύρη πότε θα εγκατασταθείτε στο σπίτι, ώστε να αποφύγετε την επαφή με την άλλη ομάδα την ημέρα της μετακόμισης.

Κατά τη μετακόμιση

 1. Αν έχετε συμπτώματα COVID-19 την ημέρα της μετακόμισης, αναβάλετε τη μετακόμιση και εφαρμόστε τα μέτρα που ορίζονται από τις αρχές Δημόσιας Υγείας.
 2. Μην δέχεστε βοήθεια από άτομα που έχουν συμπτώματα COVID-19.
 3. Στην αρχή της μετακόμισης, υπενθυμίστε σε όλους τη σημασία της τήρησης των μέτρων υγιεινής που έχουν καθοριστεί από τις κυβερνητικές αρχές και αναθέστε σε κάποιον το ρόλο του «υπευθύνου τήρησης των κανόνων υγιεινής».
 4. Αποφύγετε το συνωστισμό ατόμων σε ένα δωμάτιο.
 5. Ακολουθήστε τον κανόνα της απόστασης 2 μέτρων με τους πάντες, είτε είναι υπάλληλοι της μεταφορικής, φίλοι ή συγγενείς, τόσο μέσα στην κατοικία όσο και στους διαδρόμους και τα ασανσέρ του κτιρίου (μέγιστο δύο άτομα).
 6. Χρησιμοποιήστε ιμάντες για να μεταφέρετε μεγάλες συσκευές ώστε να τηρούνται και τα μέτρα τήρησης των αποστάσεων και οι αναγνωρισμένες πρακτικές ασφαλείας.
 7. Φορέστε γάντια και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
  • Βγάλτε τα γάντια σας προτού μπείτε στο όχημα και βάλτε τα σε μια σακούλα ή δοχείο με καπάκι.
  • Πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό ή με διάλυμα με βάση την αλκοόλη κάθε φορά που βγάζετε τα γάντια σας.
  • Αν απαιτείται, φορέστε ξανά τα γάντια σας μόλις βγείτε από το όχημα.
  • Εμπιστευτείτε τα κατοικίδιά σας σε κάποιον για να τα φροντίσει εκτός σπιτιού.
  • Προτού εγκαταλείψετε οριστικά το παλιό σας σπίτι, καθαρίστε τα άδεια δωμάτια και απολυμάνετε τα πόμολα με διάλυμα με βάση την αλκοόλη για τον επόμενο ένοικο.
  • Όπου είναι εφικτό, επιλέξτε ηλεκτρονική παράδοση για τους λογαριασμούς σας, ώστε να αποφύγετε την επαφή με χαρτί.

Μετά τη μετακόμιση…

Κατά την τακτοποίηση:

 1. Καθαρίστε και απολυμάνετε τα δωμάτια με διάλυμα με βάση την αλκοόλη, προσέχοντας ιδιαίτερα τις επιφάνειες συχνής επαφής, όπως τα έπιπλα, οι συσκευές, τα πόμολα κ.ο.κ.
 2. Περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες προτού απορρίψετε τις άδειες κούτες σας,
 3. Μην τινάζετε βρώμικα ρούχα και πλένετε όλα τα υφάσματα, όπως σεντόνια, πετσέτες και ρούχα, σε ζεστό νερό με το συνηθισμένο σας απορρυπαντικό πλυντηρίου.
 4. Προσέξτε ιδιαίτερα την απολύμανση του μπάνιου (τοίχοι, νεροχύτης, λεκάνη τουαλέτας, μπανιέρα).

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ – Μεταφορική ΤΟΡΝΑΡΗΣ

μετακομισεις πευκη. Τηλ. 210 6990783.

Η μεταφορική ΤΟΡΝΑΡΗΣ, πραγματοποιεί μετακομισεις πευκη, μαρουσι, χαλανδρι, ηλιουπολη, βουλα, βαρκιζα, γλυφαδα & σε όλη την Αττική, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνέπεια, προσιτές τιμές.

Με έδρα την Αθήνα, είμαστε από τις πιο έμπειρες εταιρείες στις μετακομίσεις & μεταφορές, και θεωρούμαστε ειδικοί στην μετακόμιση και στις αποθηκεύσεις οικοσκευών. 

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

 • Μετακομισεις σπιτιών, εταιρειών, γραφείων, δικηγορικών γραφείων, ιατρείων, καταστημάτων, επιχειρήσεων στην Αθήνα, Πειραιά, Αττική & από Αττική πανελλαδικά,
 • Αποθηκεύσεις οικοσκευών, φυλαξη επίπλων στις αποθήκες μας εντός Αττικής,
 • Μεταφορές ογκωδών αντικειμένων (πιάνο, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτια κα),
 • Μεταφορές & μικρομεταφορές,
 • Ενοικίαση φορτηγού, Διάθεση Βαν,
 • Συσκευασίες, πακετάρισμα, αποσυναρμολογήσεις κλπ.,
 • Διανομές εμπορευμάτων εντός Αττικής,
 • Μετακομίσεις εξωτερικού στην Ευρώπη, Κύπρο, Αμερική (Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία κλπ),
 • Ανυψωτική μετακόμιση, με τα σύγχρονα και ευέλικτα ανυψωτικά μας μηχανήματα

Οικονομική προσφορά: Προτιμούμε την προσφορά μας, να την δίνουμε, όταν είναι εφικτό, μετά από επίσκεψη στο χώρο της μετακόμισης, ώστε να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα, τυχόν ιδιαιτερότητες ή δυσκολίες και να οργανώσουμε σωστά την μετακόμιση σας. Οι τιμές μας σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι καλύτερες της αγοράς. Η επίσκεψη είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επίσκεψη, είναι δυνατή και η τηλεφωνική προσφορά.

Το έμπειρο, ευγενικό, εξειδικευμένο προσωπικό, ο υλικο-τεχνολογικός εξοπλισμός μας και τα άριστα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε, σας εξασφαλίζουν την τέλεια συσκευασία και μετακόμιση του σπιτιού ή της εταιρείας σας. Η εμπειρία, η συνέπεια, η αξιοπιστία μας, ο σεβασμός στον πελάτη μας και η ειδικότητα μας στο αντικείμενο, μας έχουν καθιερώσει στις μετακομισεις & μεταφορές,  η σχέση με τους πελάτες μας είναι μακροχρόνια & μας εμπιστεύονται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας και την φιλική εξυπηρέτηση μας.

Κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική, και είμαστε σε θέση να προσαρμοσθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, με τα πολλά πακέτα επιλογής που προσφέρουμε.

 

Μεταφορές Κηφισιά

Μεταφορες Κηφισια. Μεταφορέςς Κηφισια.Τηλ. 210 6990783. Metakomiseis Tornaris. Μεταφορές Κηφισιά. Τηλ. 210 6990783. Μεταφορές Κηφισιά Τηλ. 210 6990783.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ. Τηλ. 210 6990783. Η μεταφορική ΤΟΡΝΑΡΗΣ, αναλαμβάνει μετακομισεις,μεταφορες κηφισια & σε όλη την Αττική. Τηλ. 210 6990783, 6977 22 35 41, e-mail: metakomiseis.tornaris@gmail.com

Διαθέτουμε βαν για μικρες μεταφορες και μικρες μετακομισεις.

Για την μετακόμιση του σπιτιού σας, παρέχουμε:

Άμεση ανταπόκριση, ταχύτητα στην επικοινωνία και φιλική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, ακόμα και στις αργίες.                

 • Δωρεάν εκτίμηση-επίσκεψη και συμβουλές ως προς τις εργασίες που χρειάζονται και που επιθυμείτε να γίνουν ανάλογα με τις ανάγκες σας,
 • Μεταφορά του υλικού για τις συσκευασίες,
 • Αποσυναρμολόγηση επίπλων (αποσυναρμολόγηση κρεβατιού κλπ.),
 • Συσκευασία επίπλων  με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας,
 • Συσκευασία με ειδικά υλικά  υαλικών, ζωγραφικών πινάκων, καθρεπτών κλπ. και πακετάρισμα,
 • Τα κρεμαστά ρούχα τοποθετούνται σε ειδικές γκαρνταρόμπες με τις κρεμάστρες τους, ώστε στο καινούργιο σπίτι οι κρεμάστρες μπαίνουν στις ντουλάπες σας, τα ρούχα μεταφέρονται καθαρά & χωρίς να έχουν τσαλακωθεί,
 • Πακετάρισμα μικροαντικειμένων σε χαρτοκιβώτια (παιχνίδια, βιβλία κα),
 • Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών,
 • Συσκευασία στις ηλεκτρικές συσκευές,
 • Συσκευασία σε πιάνο,
 • Φόρτωση,
 • Ασφαλής μεταφορά της οικοσκευής με τα φορτηγά μας,
 • Εκφόρτωση,
 • Αποσυσκευασία,
 • Επανασυναρμολόγηση επίπλων,
 • Σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών,
 • Τοποθέτηση των επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών στην θέση που επιθυμείτε,
 • Ανυψωτικό μηχάνημα,
 • Αποκομιδή του υλικού που χρησιμοποιήθηκε για τις συσκευασίες στη μετακόμιση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!

Εάν το επιθυμείτε σας διαθέτουμε συνεργείο καθαριότητας!

Φωτογραφίες από δουλειά μας σε μετακόμιση στην Κηφισιά.

 

 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – Μεταφορική Τορνάρης

Μετακομιση Χαλανδρι. Μετακόμιση Χαλανδρι.Τηλ. 210 6990783. Metakomiseis Tornaris. Μετακόμιση Χαλάνδρι. Τηλ. 210 6990783. Μετακόμιση Χαλάνδρι Τηλ. 210 6990783.

Αναλαμβάνουμε μεταφορες μετακομισεις χαλανδρι και σε όλη την Αττική.

Εδώ βλέπετε φωτογραφίες από εσωτερική μετακομιση χαλανδρι, από τον 3ο όροφο στον 1ο.

Με ανυψωτικό μηχάνημα όλα τα έπιπλα και τα πράγματα του πελάτη μας κατέβηκαν στον πρώτο όροφο. Σωστά και νοικοκυρεμένα έγινε η μετακόμιση.

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες

μετακομιση χαλανδρι,μεταφορα χαλανδρι

 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε για την μετακόμιση του σπιτιού σας είναι ολοκληρωμένες και σας απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία και το άγχος που προκαλεί η μετακόμιση.

Οργανωμένα, με συνέπεια, άριστο υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό μετακομίζουμε το σπίτι σας με ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε μετακομισεις σπιτιών στο Χαλάνδρι και σε όλη την Αττική.

Για την μετακόμιση του σπιτιού σας, παρέχουμε:

Άμεση ανταπόκριση, ταχύτητα στην επικοινωνία και φιλική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, ακόμα και στις αργίες.                

 • Δωρεάν εκτίμηση-επίσκεψη και συμβουλές ως προς τις εργασίες που χρειάζονται και που επιθυμείτε να γίνουν ανάλογα με τις ανάγκες σας,
 • Μεταφορά του υλικού για τις συσκευασίες,
 • Αποσυναρμολόγηση επίπλων (αποσυναρμολόγηση κρεβατιού κλπ.),
 • Συσκευασία επίπλων  με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας,
 • Συσκευασία με ειδικά υλικά  υαλικών, ζωγραφικών πινάκων, καθρεπτών κλπ. και πακετάρισμα,
 • Τα κρεμαστά ρούχα τοποθετούνται σε ειδικές γκαρνταρόμπες με τις κρεμάστρες τους, ώστε στο καινούργιο σπίτι οι κρεμάστρες μπαίνουν στις ντουλάπες σας, τα ρούχα μεταφέρονται καθαρά & χωρίς να έχουν τσαλακωθεί,
 • Πακετάρισμα μικροαντικειμένων σε χαρτοκιβώτια (παιχνίδια, βιβλία κα),
 • Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών,
 • Συσκευασία στις ηλεκτρικές συσκευές,
 • Συσκευασία σε πιάνο,
 • Φόρτωση,
 • Ασφαλής μεταφορά της οικοσκευής με τα φορτηγά μας,
 • Εκφόρτωση,
 • Αποσυσκευασία,
 • Επανασυναρμολόγηση επίπλων,
 • Σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών,
 • Τοποθέτηση των επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών στην θέση που επιθυμείτε,
 • Ανυψωτικό μηχάνημα,
 • Αποκομιδή του υλικού που χρησιμοποιήθηκε για τις συσκευασίες στη μετακόμιση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!

Εάν το επιθυμείτε σας διαθέτουμε συνεργείο καθαριότητας!

 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΡΕΑΣ

μετακομισεις καρεας. Τηλ. 210 6990783.

Η μεταφορική ΤΟΡΝΑΡΗΣ, πραγματοποιεί μετακομισεις καρεας, ηλιουπολη, βουλα, βαρκιζα, γλυφαδα & σε όλη την Αττική, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνέπεια, προσιτές τιμές.

Με έδρα την Αθήνα, είμαστε από τις πιο έμπειρες εταιρείες στις μετακομίσεις & μεταφορές, και θεωρούμαστε ειδικοί στην μετακόμιση και στις αποθηκεύσεις οικοσκευών. 

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

 • Μετακομισεις σπιτιών, εταιρειών, γραφείων, δικηγορικών γραφείων, ιατρείων, καταστημάτων, επιχειρήσεων στην Αθήνα, Πειραιά, Αττική & από Αττική πανελλαδικά,
 • Αποθηκεύσεις οικοσκευών, φυλαξη επίπλων στις αποθήκες μας εντός Αττικής,
 • Μεταφορές ογκωδών αντικειμένων (πιάνο, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτια κα),
 • Μεταφορές & μικρομεταφορές,
 • Ενοικίαση φορτηγού, Διάθεση Βαν,
 • Συσκευασίες, πακετάρισμα, αποσυναρμολογήσεις κλπ.,
 • Διανομές εμπορευμάτων εντός Αττικής,
 • Μετακομίσεις εξωτερικού στην Ευρώπη, Κύπρο, Αμερική (Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία κλπ),
 • Ανυψωτική μετακόμιση, με τα σύγχρονα και ευέλικτα ανυψωτικά μας μηχανήματα

Οικονομική προσφορά: Προτιμούμε την προσφορά μας, να την δίνουμε, όταν είναι εφικτό, μετά από επίσκεψη στο χώρο της μετακόμισης, ώστε να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα, τυχόν ιδιαιτερότητες ή δυσκολίες και να οργανώσουμε σωστά την μετακόμιση σας. Οι τιμές μας σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι καλύτερες της αγοράς. Η επίσκεψη είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επίσκεψη, είναι δυνατή και η τηλεφωνική προσφορά.

Το έμπειρο, ευγενικό, εξειδικευμένο προσωπικό, ο υλικο-τεχνολογικός εξοπλισμός μας και τα άριστα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε, σας εξασφαλίζουν την τέλεια συσκευασία και μετακόμιση του σπιτιού ή της εταιρείας σας. Η εμπειρία, η συνέπεια, η αξιοπιστία μας, ο σεβασμός στον πελάτη μας και η ειδικότητα μας στο αντικείμενο, μας έχουν καθιερώσει στις μετακομισεις & μεταφορές,  η σχέση με τους πελάτες μας είναι μακροχρόνια & μας εμπιστεύονται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας και την φιλική εξυπηρέτηση μας.

Κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική, και είμαστε σε θέση να προσαρμοσθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, με τα πολλά πακέτα επιλογής που προσφέρουμε.

 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΦΙΛΟΘΕΗ

μετακομισεις φιλοθεη. Τηλ. 210 6990783. e-mail: metakomiseis.tornaris@gmail.com

Η μεταφορική ΤΟΡΝΑΡΗΣ, πραγματοποιεί μεταφορες και μετακομισεις φιλοθεη & σε όλη την Αττική με συνέπεια, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσιτές τιμές.

Με έδρα την Αθήνα, είμαστε από τις πιο έμπειρες εταιρείες στις μετακομίσεις & μεταφορές, και θεωρούμαστε ειδικοί στην μετακόμιση.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

 • Μετακομισεις σπιτιών, εταιρειών, γραφείων, καταστημάτων, επιχειρήσεων στην Αθήνα, Πειραιά, Αττική & από Αττική πανελλαδικά,
 • Αποθηκεύσεις οικοσκευών, φυλαξη επίπλων στις αποθήκες μας εντός Αττικής,
 • Μεταφορές ογκωδών αντικειμένων (πιάνο, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτια κα),
 • Μεταφορές & μικρομεταφορές,
 • Ενοικίαση φορτηγού, Διάθεση Βαν,
 • Συσκευασίες, πακετάρισμα, αποσυναρμολογήσεις κλπ.,
 • Διανομές εμπορευμάτων εντός Αττικής,
 • Μετακομίσεις εξωτερικού στην Ευρώπη, Κύπρο, Αμερική (Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία κλπ),
 • Ανυψωτική μετακόμιση, με τα σύγχρονα και ευέλικτα ανυψωτικά μας μηχανήματα

Οικονομική προσφορά: Προτιμούμε την προσφορά μας, να την δίνουμε, όταν είναι εφικτό, μετά από επίσκεψη στο χώρο της μετακόμισης, ώστε να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα, τυχόν ιδιαιτερότητες ή δυσκολίες και να οργανώσουμε σωστά την μετακόμιση σας. Οι τιμές μας σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι καλύτερες της αγοράς. Η επίσκεψη είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επίσκεψη, είναι δυνατή και η τηλεφωνική προσφορά.

Το έμπειρο, ευγενικό, εξειδικευμένο προσωπικό, ο υλικο-τεχνολογικός εξοπλισμός μας και τα άριστα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε, σας εξασφαλίζουν την τέλεια συσκευασία και μετακόμιση του σπιτιού ή της εταιρείας σας. Η εμπειρία, η συνέπεια, η αξιοπιστία μας, ο σεβασμός στον πελάτη μας και η ειδικότητα μας στο αντικείμενο, μας έχουν καθιερώσει στις μετακομισεις & μεταφορές,  η σχέση με τους πελάτες μας είναι μακροχρόνια & μας εμπιστεύονται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας και την φιλική εξυπηρέτηση μας.

Κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική, και είμαστε σε θέση να προσαρμοσθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, με τα πολλά πακέτα επιλογής που προσφέρουμε.

 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΟΡΝΑΡΗΣ

μετακομισεις κολωνακι. Τηλ. 210 6990783.

Η μεταφορική ΤΟΡΝΑΡΗΣ, πραγματοποιεί μετακομισεις κολωνακι & σε όλη την Αττική, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσιτές τιμές.

Με έδρα την Αθήνα, είμαστε από τις πιο έμπειρες εταιρείες στις μετακομίσεις & μεταφορές, και θεωρούμαστε ειδικοί στην μετακόμιση.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

 • Μετακομισεις σπιτιών, εταιρειών, γραφείων, δικηγορικών γραφείων, καταστημάτων, επιχειρήσεων στην Αθήνα, Πειραιά, Αττική & από Αττική πανελλαδικά,
 • Αποθηκεύσεις οικοσκευών, φυλαξη επίπλων στις αποθήκες μας εντός Αττικής,
 • Μεταφορές ογκωδών αντικειμένων (πιάνο, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτια κα),
 • Μεταφορές & μικρομεταφορές,
 • Ενοικίαση φορτηγού, Διάθεση Βαν,
 • Συσκευασίες, πακετάρισμα, αποσυναρμολογήσεις κλπ.,
 • Διανομές εμπορευμάτων εντός Αττικής,
 • Μετακομίσεις εξωτερικού στην Ευρώπη, Κύπρο, Αμερική (Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία κλπ),
 • Ανυψωτική μετακόμιση, με τα σύγχρονα και ευέλικτα ανυψωτικά μας μηχανήματα

Οικονομική προσφορά: Προτιμούμε την προσφορά μας, να την δίνουμε, όταν είναι εφικτό, μετά από επίσκεψη στο χώρο της μετακόμισης, ώστε να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα, τυχόν ιδιαιτερότητες ή δυσκολίες και να οργανώσουμε σωστά την μετακόμιση σας. Οι τιμές μας σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι καλύτερες της αγοράς. Η επίσκεψη είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επίσκεψη, είναι δυνατή και η τηλεφωνική προσφορά.

Το έμπειρο, ευγενικό, εξειδικευμένο προσωπικό, ο υλικο-τεχνολογικός εξοπλισμός μας και τα άριστα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε, σας εξασφαλίζουν την τέλεια συσκευασία και μετακόμιση του σπιτιού ή της εταιρείας σας. Η εμπειρία, η συνέπεια, η αξιοπιστία μας, ο σεβασμός στον πελάτη μας και η ειδικότητα μας στο αντικείμενο, μας έχουν καθιερώσει στις μετακομισεις & μεταφορές,  η σχέση με τους πελάτες μας είναι μακροχρόνια & μας εμπιστεύονται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας και την φιλική εξυπηρέτηση μας.

Κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική, και είμαστε σε θέση να προσαρμοσθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, με τα πολλά πακέτα επιλογής που προσφέρουμε.

 

Μετακομίσεις Κολωνάκι

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ-ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

μετακομισεις νεα πεντελη, παλαια πεντελη. Τηλ. 210 6990783.

Η μεταφορική ΤΟΡΝΑΡΗΣ, πραγματοποιεί μετακομισεις νεα πεντελη, παλαια πεντελη & σε όλη την Αττική.

Με έδρα την Αθήνα, είμαστε από τις πιο έμπειρες εταιρείες στις μετακομίσεις & μεταφορές, και θεωρούμαστε ειδικοί στην μετακόμιση.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε οικονομικές  τιμές:

 • Μετακομισεις σπιτιών, εταιρειών, γραφείων, καταστημάτων, επιχειρήσεων στην Αθήνα, Πειραιά, Αττική & από Αττική πανελλαδικά,
 • Αποθηκεύσεις οικοσκευών, φυλαξη επίπλων στις αποθήκες μας εντός Αττικής,
 • Μεταφορές ογκωδών αντικειμένων (πιάνο, μουσικά όργανα, χρηματοκιβώτια κα),
 • Μεταφορές & μικρομεταφορές,
 • Ενοικίαση φορτηγού, Διάθεση Βαν,
 • Συσκευασίες, πακετάρισμα, αποσυναρμολογήσεις κλπ.,
 • Διανομές εμπορευμάτων εντός Αττικής,
 • Μετακομίσεις εξωτερικού στην Ευρώπη, Κύπρο, Αμερική (Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία κλπ),
 • Ανυψωτική μετακόμιση, με τα σύγχρονα και ευέλικτα ανυψωτικά μας μηχανήματα

Οικονομική προσφορά: Προτιμούμε την προσφορά μας, να την δίνουμε, όταν είναι εφικτό, μετά από επίσκεψη στο χώρο της μετακόμισης, ώστε να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα, τυχόν ιδιαιτερότητες ή δυσκολίες και να οργανώσουμε σωστή την μετακόμιση σας. Οι τιμές μας σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι καλύτερες της αγοράς. Η επίσκεψη είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επίσκεψη, είναι δυνατή και η τηλεφωνική προσφορά.

Το έμπειρο, ευγενικό, εξειδικευμένο προσωπικό, ο υλικο-τεχνολογικός εξοπλισμός μας και τα άριστα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε, σας εξασφαλίζουν την τέλεια συσκευασία και μετακόμιση του σπιτιού ή της εταιρείας σας. Η εμπειρία, η συνέπεια, η αξιοπιστία μας, ο σεβασμός στον πελάτη μας και η ειδικότητα μας στο αντικείμενο, μας έχουν καθιερώσει στις μετακομισεις & μεταφορές,  η σχέση με τους πελάτες μας είναι μακροχρόνια & μας εμπιστεύονται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας και την φιλική εξυπηρέτηση μας.

Κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική, και είμαστε σε θέση να προσαρμοσθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, με τα πολλά πακέτα επιλογής που προσφέρουμε.

 

Μετακομίσεις Νέα Πεντέλη

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – Μεταφορική Τορνάρης

μετακομισεις ανατολικη αττικη Μετακομίσεις Ανατολική Αττική  Τηλ. 210 6990783. Metakomiseis Tornaris. Τηλ. 210 6990783. Μετακομισεις Ανατολικη Αττικη Τηλ. 210 6990783. e-mail: metakomiseis.tornaris@gmail.com

Τηλ. 210 6990783. Η μεταφορική ΤΟΡΝΑΡΗΣ, αναλαμβάνει ✅ μετακομισεις ανατολική αττικη, Παιανία, Σπάτα, Λούτσα, Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη, Νέα Μάκρη, Καλλιτεχνούπολη, Μαραθώνα,. Τηλ. 210 6990783, 6977 22 35 41, e-mail: metakomiseis.tornaris@gmail.com

Μετακομίσεις σπιτιών, εταιρειών, γραφείων, καταστημάτων.

Άμεση ανταπόκριση, ταχύτητα στην επικοινωνία και φιλική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, ακόμα και στις αργίες. 

Άριστες υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές. Μεταφορές και μικρομεταφορές, διάθεση Βαν.               

 • Δωρεάν εκτίμηση-επίσκεψη και συμβουλές ως προς τις εργασίες που χρειάζονται και που επιθυμείτε να γίνουν ανάλογα με τις ανάγκες σας,
 • Μεταφορά του υλικού για τις συσκευασίες,
 • Αποσυναρμολόγηση επίπλων (αποσυναρμολόγηση κρεβατιού κλπ.),
 • Συσκευασία επίπλων  με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας,
 • Συσκευασία με ειδικά υλικά  υαλικών, ζωγραφικών πινάκων, καθρεπτών κλπ. και πακετάρισμα,
 • Τα κρεμαστά ρούχα τοποθετούνται σε ειδικές γκαρνταρόμπες με τις κρεμάστρες τους, ώστε στο καινούργιο σπίτι οι κρεμάστρες μπαίνουν στις ντουλάπες σας, τα ρούχα μεταφέρονται καθαρά & χωρίς να έχουν τσαλακωθεί,
 • Πακετάρισμα μικροαντικειμένων σε χαρτοκιβώτια (παιχνίδια, βιβλία κα),
 • Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών,
 • Συσκευασία στις ηλεκτρικές συσκευές,
 • Συσκευασία σε πιάνο,
 • Φόρτωση,
 • Ασφαλής μεταφορά της οικοσκευής με τα φορτηγά μας,
 • Εκφόρτωση,
 • Αποσυσκευασία,
 • Επανασυναρμολόγηση επίπλων,
 • Σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών,
 • Τοποθέτηση των επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών στην θέση που επιθυμείτε,
 • Ανυψωτικό μηχάνημα,
 • Αποκομιδή του υλικού που χρησιμοποιήθηκε για τις συσκευασίες στη μετακόμιση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!

Εάν το επιθυμείτε σας διαθέτουμε συνεργείο καθαριότητας!

μετακομίσεις ανατολική αττική νότια προάστια