Αποθήκευση οικοσκευών. Αναλαμβάνουμε και τη μετακόμιση με σκοπό την προσωρινή ή μακροχρόνια αποθήκευση της οικοσκευής σας, την φύλαξη και αποθήκευση επιπλων, την αποθήκευση του νοικοκυριού σας & γενικά των πραγματων σας. Εξυπηρετούμε την Αθήνα & όλη την Αττική. Οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι φυλασσόμενοι, με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται (πυροπροστασία, σύστημα συναγερμού κλπ.) και η αποθήκευση της οικοσκευής σας είναι ασφαλής.

Τα επιπλα προς αποθήκευση, λύνονται όπου χρειάζεται, συσκευάζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια και ειδικά ανθεκτικά υλικά, και μεταφέρονται στις αποθήκες μας.

Η συσκευασία γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό και με ανάλογο για κάθε αντικείμενο υλικό, με ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα και εύθραυστα αντικείμενα όπως υαλικά, τηλεοράσεις κλπ.

Η αποθήκευση οικοσκευών γίνεται με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σε χώρους καθαρούς προφυλαγμένους από οποιοδήποτε κίνδυνο για τα πράγματα σας.

  • Επισκεπτόμαστε τον χώρο της μετακόμισης, ώστε να εκτιμήσουμε τον όγκο των πραγμάτων από τον οποίο προκύπτει και το κόστος της αποθήκευσης. Η επίσκεψη είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι τιμές μας οι καλύτερες της αγοράς,
  • Λύσιμο των επίπλων, όπου χρειάζεται. Η μεταφορική μας συσκευαζει, τα επιπλα,τις  ηλεκτρικές συσκευές  & όλα τα αντικείμενα,
  • Packing list της οικοσκευής, αντίγραφο της οποίας παραδίδεται σ΄εσάς, αρίθμηση & περιγραφή, σε κάθε συσκευασμένο αντικείμενο,
  • Ασφάλιση της οικοσκευής και
  • Μεταφορά με τα φορτηγά μας στις αποθήκες μας.

Και για επιχειρήσεις

Εξυπηρετούμε επίσης και επαγγελματίες που για οποιοδήποτε λόγο επιθυμούν να αποθηκεύσουν τον επαγγελματικό τους εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε αποθήκευση εκθεσιακών περιπτέρων, αρχείων κλπ.
Η αποθήκευση της οικοσκευής σας, η φύλαξη επίπλων, είναι χωρίς δεσμεύσεις και χρονικούς περιορισμούς από τη μεριά μας.

Στο διάστημα της αποθήκευσης μπορείτε να προσθέτετε και άλλα πράγματα για αποθήκευση ή να πάρετε ό,τι χρειάζεστε.

Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας για την αποθήκευση της οικοσκευής σας και ξενοιάστε!

apothikefsi,αποθηκευση οικοσκευων,apothikefsi